MEDEAnet webinar: A step before editing: how to help a student group work collectively (in GREEK)

Δείτε το διαδικτυακό σεμινάριο: webinar: A step before editing: how to help a student group work collectively (in GREEK), που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου MEDEAnet . Στόχος του έργου ήταν ο εγγραμματισμός στα Μέσα(Media Literacy) σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης. Πραγματοποιήθηκαν δράσεις όπως επιμορφώσεις σε τοπικό επίπεδο, δράσεις δικτύωσης, δημιουργία και εντοπισμός διαδικτυακών πηγών και διαμοιρασμός της γνώσης.

10 Βήματα για την επεξεργασία βίντεο

Μελετήστε 10 βήματα για την επεξεργασία βίντεο, όπως παρουσιάστηκαν από την Εκπαιδευτική ΡαδιοΤηλεόραση σε διημερίδα με θέμα "Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαίδευση" στις 15-16 Μαρτίου 2014".

Οδηγός μάθησης (tutorial) για επεξεργασία βίντεο (μοντάζ) από την Εκπαιδευτική ΡαδιοΤηλεόραση

Η Εκπαιδευτική ΡαδιοΤηλεόραση συγκέντρωσε στο παρακάτω βίντεο (tutorial) μια σειρά από βήματα που θα πρέπει να έχουν υπόψη τους όσοι ασχολούνται με την επεξεργασία βίντεο, προκειμένου να συμβάλλει στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών που θα θελήσουν να δημιουργήσουν μια ταινία στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού τους έργου.

Η Εκπαιδευτική Ραδιοτηλεόραση σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, πραγματοποίησε, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Film Factory 2017, ημερίδα για εκπαιδευτικούς με θέμα τις μαθητικές ταινίες. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Ομήρου 14-16 Αθήνα), τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου (10.00-14.00).