Συμβουλές για βελτιωμένη παραγωγή βίντεο από workshop στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου MEDEAnet

Μελετήστε μια σειρά συμβουλές (tips) για βελτιωμένη παραγωγή βίντεο, όπως αυτές διατυπώθηκαν στα σεμινάρια που διοργάνωσε η Εκπαιδευτική ΡαδιοΤηλεόραση με τίτλο "Αναπτύσσοντας ντοκυμαντέρ στα σχολεία", 5-7 Απριλίου 2013 στην Αθήνα και 22-25 Νοεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου MEDEA NET για την αξιοποίηση των Μέσων στην Εκπαίδευση από τη σκηνοθέτη εκπαιδεύτρια Μαρία Λεωνίδα.

"Δημιουργώντας βίντεο στο σχολείο: μια ομαδική δραστηριότητα μάθησης" από την παρουσίαση της Εκπαιδευτικής ΡαδιοΤηλεόρασης σε διημερίδα με θέμα "Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαίδευση" στις 15-16 Μαρτίου 2014"

Σοφία Παπαδημητρίου: Η δημιουργία ψηφιακών μαθητικών έργων και διάχυσή τους στο διαδίκτυο

Κινηματογραφικά Εργαστήρια και Σεμινάρια που έγιναν κατά τη διάρκεια του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.

Ε. Ανδριοπούλου - Εργαστήρι Κινηματογραφικής Παιδείας: η περίπτωση της ταινίας μικρού μήκους

Κινηματογραφικά Εργαστήρια και Σεμινάρια που έγιναν κατά τη διάρκεια του 17ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους.

Κούμουρος Γιώργος: Ημερίδα πάνω στη δημιουργία κινηματογραφικών ταινιών από μαθητές

To τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η Ακαδημία Κινηματογράφου και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, πραγματοποίησε ημερίδα για εκπαιδευτικούς, πάνω στη δημιουργία κινηματογραφικών ταινιών από μαθητές.

Ομιλητής της ημερίδας είναι: ο Γιώργος Κούμουρος (λειτουργός του τομέα εκπαιδευτικής τεχνολογίας στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου & σκηνοθέτης).